تاریخ : سه‌شنبه, ۱۰ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 1 September , 2026
1

بهره‌برداری از پارک شهر بندرلنگه در هفته دولت

  • کد خبر : 21722
  • ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - ۰:۲۱
بهره‌برداری از پارک شهر بندرلنگه در هفته دولت
همزمان با هفته دولت، پارک شهر بندرلنگه در زمینی به مساحت ۱۲ هزار مترمربع و با اعتبار ۹.۵ میلیارد تومان، با حضور جمعی از مسئولان به بهره‌برداری رسید

دکتر ابراهیم فرهمندنیا شهردار بندرلنگه در گفت‌وگو با لنگه نیوز گفت پارک شهر بندرلنگه همزمان با هفته دولت و با حضور جمعی از مسئولان، معتمدین و بزرگان شهر به بهره‌برداری رسید.

دکتر فرهمندنیا با اشاره به اهداف اجرای این پروژه اظهار کرد: پارک شهر با هدف توسعه سرانه فضای سبز، ایجاد فضای مناسب برای تفریح خانواده‌ها و ارتقای کیفیت فضاهای عمومی شهر احداث شده است.

وی افزود: این پارک در زمینی به مساحت ۱۲ هزار مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۹.۵ میلیارد تومان از محل اعتبارات آلایندگی اجرا شده و امکانات متنوعی برای استفاده شهروندان در آن پیش‌بینی شده است.

شهردار بندرلنگه همچنین از پیش‌بینی تاب ویژه افراد دارای معلولیت و ویلچر در این مجموعه خبر داد و گفت: مناسب‌سازی فضاهای شهری و فراهم‌کردن امکان استفاده برابر همه شهروندان از امکانات عمومی، از رویکردهای مدیریت شهری است.

فرهمندنیا در پایان تأکید کرد: روند اجرای طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای با هدف ساخت شهری آبادتر، زیباتر و برخوردارتر برای مردم بندرلنگه ادامه خواهد داشت.

لینک کوتاه : https://www.lengehnews.ir/?p=21722

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.