تاریخ : سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳ 22 شوال 1445 Tuesday, 30 April , 2024
4

طرح تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی بندرلنگه آغاز شد

  • کد خبر : 13465
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۸
طرح تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی بندرلنگه آغاز شد
رئیس دانشکده علوم پزشکی غرب هرمزگان گفت: طرح تشدید سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان از ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ آغاز و تا ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.

به گزارش لنگه نیوز، دکتر مرتضی سالمی رئیس دانشکده علوم پزشکی غرب  هرمزگان هدف از اجرای این برنامه را حفظ و ارتقا سلامت شهروندان و مهمانان نوروزی با نظارت مستمر بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی، اماکن عمومی و سامانه‌های آبرسانی و کنترل موادغذایی با تجهیزات پرتابل عنوان کرد.

دکتر سالمی افزود: با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان با تعطیلات نوروزی اهمیت نظارت بر مراکز و اماکن در این طرح دو چندان بوده و بازرسان سلامت محیط شبکه بهداشت درمان و آموزش شهرستان بندرلنگه با حضور فعال در ساعات اداری، غیرارادی و روزهای تعطیل بازرسی و نظارت مستمر را انجام و واحدهای صنفی متخلف به مراجع قضایی ارجاع داده خواهند شد.

وی در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی موضوع را جهت پیگیری به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://www.lengehnews.ir/?p=13465

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.