به گزارش لنگهنیوز، باند فیشینگ و برداشت غیرمجاز از حسابهای بانکی با شگرد ارسال لینک جعلی، با اقدامات تخصصی پلیس فتا شهرستان بندرلنگه و همکاری پلیس فتا استانهای هرمزگان و اصفهان شناسایی و اعضای آن دستگیر شدند.
سرهنگ احسان بهمنی، رئیس پلیس فتا استان هرمزگان، در تشریح این پرونده گفت: در پی مراجعه یکی از شهروندان بندرلنگه و اعلام برداشت غیرمجاز ۳ میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال از حساب بانکی وی، موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
وی افزود: بررسیها نشان داد مالباخته پس از دریافت یک لینک جعلی در شبکه اجتماعی و وارد کردن اطلاعات بانکی، در فاصله کوتاهی طی دو تراکنش با برداشت غیرمجاز مواجه شده است.
رئیس پلیس فتا هرمزگان ادامه داد: با رصد تراکنشهای بانکی مشخص شد وجوه سرقتشده ابتدا به حساب فردی در اصفهان و سپس به حسابهای دیگر منتقل شده و بخشی از آن نیز صرف خرید مصنوعات نقره شده است. بررسی تصاویر دوربینهای مداربسته و مستندات بهدستآمده، به شناسایی یکی از متهمان منجر شد و وی با هماهنگی قضایی در اصفهان دستگیر شد.
سرهنگ بهمنی گفت، متهم دستگیرشده در تحقیقات یکی دیگر از همدستان خود را معرفی کرد که این فرد نیز شناسایی و دستگیر و پس از طی مراحل قانونی به بندرلنگه منتقل شد.
وی تصریح کرد: در تحقیقات تکمیلی، متهم اصلی به عضویت در یک گروه تلگرامی و همکاری با افراد دیگر برای نقد کردن وجوه حاصل از فیشینگ اعتراف کرده است. تحقیقات برای شناسایی سایر اعضای این باند، حسابهای مورد استفاده و مالباختگان احتمالی همچنان ادامه دارد.
پلیس فتا از شهروندان بندرلنگه و سراسر استان هرمزگان خواست از ورود به لینکهای ناشناس و وارد کردن اطلاعات بانکی در صفحات نامعتبر خودداری کنند و در صورت برداشت غیرمجاز از حساب، موضوع را در سریعترین زمان از طریق شماره ۰۹۶۳۸۰ مرکز امداد و فوریتهای سایبری پلیس فتا گزارش دهند.



