تاریخ : شنبه, ۱۱ مهر , ۱۴۰۵ Saturday, 3 October , 2026
♥0

کمربندی بندرلنگه در مسیر تکمیل، ۸.۵ کیلومتر تا پایان هفته آماده می‌شود

  • کد خبر : 22187
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۵
کمربندی بندرلنگه در مسیر تکمیل، ۸.۵ کیلومتر تا پایان هفته آماده می‌شود
فرماندار بندرلنگه از پیشرفت پروژه کمربندی این شهرستان خبر داد و گفت ۸.۵ کیلومتر از مجموع ۱۴.۵ کیلومتر این مسیر تا پایان هفته تکمیل خواهد شد.

به گزارش لنگه نیوز، فؤاد مرادزاده، فرماندار شهرستان بندرلنگه، صبح امروز شنبه ۱۱ مهرماه ۱۴۰۵ از روند اجرای پروژه کمربندی شهرستان بازدید و آخرین وضعیت عملیات اجرایی این طرح را بررسی کرد.

مرادزاده گفت: طول مجموع کمربندی بندرلنگه ۱۴.۵ کیلومتر است که با تلاش‌های انجام‌شده، ۸.۵ کیلومتر از این مسیر تا پایان هفته تکمیل خواهد شد. در فاز جاری نیز ۴.۵ کیلومتر از مسیر در حال اجراست که تا محدوده انتهای پمپ بنزین ملک‌پور ادامه دارد.

وی افزود: برای تکمیل نهایی پروژه ۶ کیلومتر دیگر باقی مانده و اجرای این مسیر نقش مهمی در بهبود دسترسی، روان‌سازی تردد و ارتقای زیرساخت‌های حمل‌ونقل شهرستان خواهد داشت.

فرماندار بندرلنگه با اشاره به هزینه اجرای پروژه گفت: در شرایط فعلی، اجرای هر کیلومتر از این طرح حدود ۲۵ میلیارد تومان هزینه دارد و تأمین اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

مرادزاده همچنین از پیگیری‌های احمد جباری، نماینده مردم غرب هرمزگان در مجلس، و حمایت‌ها و پیگیری‌های استاندار هرمزگان در راستای توسعه زیرساخت‌های شهرستان قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد با تأمین اعتبارات، بخش‌های باقی‌مانده پروژه با سرعت بیشتری اجرا و کمربندی ۱۴.۵ کیلومتری بندرلنگه به طور کامل تکمیل شود.

لینک کوتاه : https://www.lengehnews.ir/?p=22187

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.