تاریخ : سه‌شنبه, ۱۲ خرداد , ۱۴۰۵ Tuesday, 2 June , 2026
1

ستانو پارسیان؛ مردمی که حق هوای پاک دارند

  • کد خبر : 20319
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۱۹
ستانو پارسیان؛ مردمی که حق هوای پاک دارند
ساکنان روستای بستانو در شهرستان پارسیان سال‌هاست با پیامدهای تلخ دفن و سوزاندن زباله‌های شهر پارسیان در مجاورت روستای خود دست و پنجه نرم می‌کنند.

به گزارش لنگه نیوز، ساکنان روستای بستانو در شهرستان پارسیان سال‌هاست با پیامدهای تلخ دفن و سوزاندن زباله‌های شهر پارسیان در مجاورت روستای خود دست و پنجه نرم می‌کنند.

عبدالعزیز روشناس، رئیس شورای اسلامی روستای بستانو ، با انتقاد از این وضعیت گفت: زباله‌هایی که در این محل تخلیه و سوزانده می‌شوند متعلق به شهر پارسیان است، اما هزینه آن را مردم روستای بستانو با سلامتی‌شان می‌پردازند.

وی افزود: به محض آتش گرفتن زباله‌ها، دود غلیظ کل محدوده ساحلی روستا را فرا می‌گیرد و تنفس را برای اهالی طاقت‌فرسا می‌کند.

روشناس همچنین از وقوع حوادث نگران‌کننده‌تری خبر داد و گفت: در پی سیلاب‌های اخیر، زباله‌های بیمارستانی از جمله سرنگ‌های آلوده از محل دفن زباله به ساحل بندر بستانو سرازیر شده که این موضوع خطر جدی برای سلامت مردم و محیط‌زیست ساحلی به شمار می‌رود.

این مسئول محلی با بیان اینکه مردم روستا خواستار جابه‌جایی فوری این محل هستند، از شهرداری پارسیان خواست تا هرچه زودتر نسبت به انتقال محل دفن زباله به مکانی دور از مناطق مسکونی و ساحلی اقدام کند.

لینک کوتاه : https://www.lengehnews.ir/?p=20319

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.