تاریخ : یکشنبه, ۱۰ خرداد , ۱۴۰۵ Sunday, 31 May , 2026
0

علی ذوق‌پور، متعصب‌ترین هوادار پرسپولیس در بندرلنگه، درگذشت

  • کد خبر : 20137
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۵۶
علی ذوق‌پور، متعصب‌ترین هوادار پرسپولیس در بندرلنگه، درگذشت
علی ذوق‌پور، پیشکسوت فوتبال بندرلنگه و باشگاه آرش و از شناخته‌شده‌ترین و متعصب‌ترین هواداران تیم پرسپولیس تهران در این شهرستان، پس از تحمل یک دوره بیماری در سن ۴۸ سالگی دار فانی را وداع گفت.

به گزارش لنگه نیوز، علی ذوق‌پور، پیشکسوت فوتبال بندرلنگه و باشگاه آرش و از شناخته‌شده‌ترین و متعصب‌ترین هواداران تیم پرسپولیس تهران در این شهرستان، پس از تحمل یک دوره بیماری در سن ۴۸ سالگی دار فانی را وداع گفت.

مرحوم ذوق‌پور که متولد سال ۱۳۵۷ بود، به واسطه اخلاق نیکو، روحیه اجتماعی و عشق فراوان به فوتبال در میان اهالی ورزش بندرلنگه جایگاه ویژه‌ای داشت.

علاقه و تعصب او به تیم پرسپولیس تهران زبانزد دوستان و فوتبال‌دوستان شهرستان بود و بسیاری او را به عنوان یکی از وفادارترین هواداران این تیم در بندرلنگه می‌شناختند.

خبر درگذشت این چهره محبوب ورزشی، موجی از اندوه و تأثر را در میان خانواده، دوستان و جامعه ورزش بندرلنگه به همراه داشته است

 

لینک کوتاه : https://www.lengehnews.ir/?p=20137
  • نویسنده : راشد کنگونی
  • منبع : لنگه نیوز
  • 13 بازدید
  • بدون دیدگاه

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.