به گزارش لنگهنیوز، عبدالرحمان محمدی، رئیس شورای اسلامی روستای دهنو مراغ در بخش شیبکوه شهرستان بندرلنگه، در گفتگو با لنگهنیوز از اجرای پروژه آسفالت معابر این روستا خبر داد.
عضو شورای اسلامی بخش شیبکوه با اشاره به اینکه عملیات زیرسازی معابر و اجرای سنگ جدول از محل اعتبارات دهیاری انجام شده است، اظهار داشت: آسفالت حدود ۷ هزار مترمربع از معابر روستای دهنو مراغ با پیگیریهای مستمر و مؤثر مهندس احمد جباری، نماینده مردم غرب هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و با اجرای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان هرمزگان به مرحله اجرا درآمده است.
رئیس شورای روستای دهنو مراغ این پروژه را گامی مؤثر در راستای ارتقای زیرساختهای روستایی، بهبود تردد شهروندان و افزایش رضایتمندی اهالی دانست و در پایان ضمن قدردانی ویژه از مهندس احمد جباری، نماینده مردم غرب هرمزگان در مجلس شورای اسلامی بابت حمایتها و پیگیریهای دلسوزانه در مسیر توسعه و آبادانی روستا، از فرماندار شهرستان بندرلنگه، بخشدار شیبکوه و همچنین مسئولان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان و شهرستان نیز تقدیر و تشکر کرد.
انتهای پیام/
















