تاریخ : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴ Friday, 5 December , 2025
خانه اخبار بندرلنگه پخش زنده اینترنتی
2

نتایج ضعیف دانش‌آموزان بندرلنگه در کنکور زنگ خطری جدی برای آینده علمی منطقه است

  • کد خبر : 18324
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۷
نتایج ضعیف دانش‌آموزان بندرلنگه در کنکور زنگ خطری جدی برای آینده علمی منطقه است
جمعه اهل سنت بندرلنگه، از وضعیت فعلی آموزش و پرورش در شهرستان، با توجه به نتایج ضعیف دانش‌آموزان در آزمون سراسری انتقاد کرد.

به گزارش لنگه نیوز، شیخ مسعود راهبر، امام جمعه اهل سنت بندرلنگه، در خطبه‌های این هفته نماز جمعه با انتقاد صریح از وضعیت فعلی آموزش و پرورش در شهرستان، نتایج ضعیف دانش‌آموزان بندرلنگه در آزمون سراسری (کنکور) را زنگ خطری جدی برای آینده علمی منطقه دانست.

وی گفت: شهرستان بندرلنگه که از دیر باز محل علم و دانش بوده و جایگاه عالمان بلند مرتبه‌ای است، امروز جای بسی تأسف دارد که در آزمون سراسری تنها به تعداد انگشتان دست، رتبه‌های خوب کسب شده است.

شیخ راهبر ادامه داد: چه به حال روز علم و دانش ما آمده است؟ آموزش و پرورش این شهرستان چه کار می‌کند و چه نقشی دارد؟ چرا نتوانسته‌اند زمینه لازم را فراهم کنند؟ آیا فرزندان ما هوش و ذکاوت کمتری دارند؟ هرگز این‌چنین نیست.

امام جمعه اهل سنت با اشاره به مقایسه عملکرد دانش‌آموزان بندرلنگه با دیگر شهرهای همجوار افزود: نتایج کنکور نشان می‌دهد که علی‌رغم برخورداری از ظرفیت‌های انسانی، شهرستان ما از نظر علمی عقب مانده است. این در حالی است که شهرهایی با امکانات کمتر، عملکرد بهتری در کسب رتبه‌های برتر داشته‌اند.

وی با اشاره به مشکلات دیگر گفت: عدم استفاده درست از معلمان نخبه، نبود مشاوران باتجربه، و بی‌توجهی به رشد علمی نسل جدید از عوامل این عقب‌ماندگی است.

شیخ راهبر در پایان تأکید کرد: مسئولان باید پاسخگو باشند و با برنامه‌ریزی دقیق، زمینه توسعه علمی را در شهرستان فراهم کنند.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه : https://www.lengehnews.ir/?p=18324

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.