تاریخ : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴ Friday, 5 December , 2025
خانه اخبار بندرلنگه پخش زنده اینترنتی
0

دانشجویان دختر دانشگاه فرهنگیان کما فی السابق در بندرعباس تحصیلات خود را ادامه می دهند

  • کد خبر : 17860
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۷
دانشجویان دختر دانشگاه فرهنگیان کما فی السابق در بندرعباس تحصیلات خود را ادامه می دهند
نماینده غرب هرمزگان پس از اطلاع از تصمیم انتقال محل تحصیل دختران دانشجو دانشگاه فرهنگیان از مرکز استان به شهرستان رودان، موضوع را به‌طور جدی از دکتر برزویی، رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور پیگیری کردم.

احمد جباری، نماینده غرب هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار لنگه‌نیوز با اشاره به موضوع تغییر محل تحصیل دانشجویان دختر دانشگاه فرهنگیان از بندرعباس به رودان اظهار داشت:پس از اطلاع از تصمیم انتقال محل تحصیل دختران دانشجو دانشگاه فرهنگیان از مرکز استان به شهرستان رودان، موضوع را به‌طور جدی از دکتر برزویی، رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور پیگیری کردم و اعتراض شدید خود را نسبت به این جابجایی اعلام داشتم.

وی افزود: به دکتر برزویی تأکید کردم که غرب هرمزگان هم از نظر ظرفیت فیزیکی و هم از نظر توان علمی، آمادگی کامل برای پذیرش و تحصیل دانشجویان دختر فرهنگیان را دارد و ضرورتی ندارد این دانشجویان مسیر طولانی و پرخطر جاده‌های شرق استان را طی کنند؛ به‌ویژه آنکه بخش عمده این دانشجویان بومی غرب استان هستند.

جباری خاطرنشان کرد: در پی این پیگیری‌ها، دکتر برزویی دستور دادند که محل تحصیل دانشجویان دختر فرهنگیان در مرکز استان باقی بماند و هیچ‌گونه جابجایی صورت نگیرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://www.lengehnews.ir/?p=17860

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.