به گزارش لنگه نیوز، همزمان با گرامیداشت هفته دولت، پروژه تعریض و بهسازی محور پدل – لمزان در بخش مهران از توابع شهرستان بندرلنگه با حضور فرماندار، معاونین، بخشدار مهران و جمعی از مسئولین شهرستان به بهرهبرداری رسید.
این پروژه به طول ۲.۶ کیلومتر و با صرف اعتباری بالغ بر ۶۵۰ میلیارد ریال اجرا شده است و نقش مهمی در ارتقاء ایمنی تردد، کاهش تصادفات و بهبود زیرساختهای ارتباطی منطقه ایفا خواهد کرد.
فرماندار بندرلنگه در این مراسم با اشاره به اهمیت توسعه راههای ارتباطی در مناطق روستایی، اجرای این پروژه را گامی مؤثر در جهت توسعه متوازن و رفع محرومیت از مناطق کمتر برخوردار دانست و از ادامه پیگیری طرحهای مشابه خبر داد.
این پروژه یکی از چندین طرح عمرانی و خدماتی است که به مناسبت هفته دولت در نقاط مختلف شهرستان بندرلنگه به بهرهبرداری رسیده است.
در پایان مراسم، فرماندار شهرستان از حمایتهای استاندار هرمزگان و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تقدیر و تشکر کرد.
انتهای پیام/
















