تاریخ : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴ Saturday, 6 December , 2025
خانه اخبار بندرلنگه پخش زنده اینترنتی
2

تداوم وزش باد شدید، ارتفاع موج در خلیج فارس به ۲ متر می‌رسد

  • کد خبر : 17100
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۰
تداوم وزش باد شدید، ارتفاع موج در خلیج فارس به ۲ متر می‌رسد
کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: سرعت وزش باد در برخی مناطق دریایی استان به ۴۵ کیلومتر بر ساعت رسیده است.

به گزارش لنگه نیوز، وزش بادهای شدید جنوب شرقی در مناطق دریایی استان هرمزگان از جمله شرق خلیج فارس و تنگه هرمز، سبب افزایش ارتفاع امواج تا ۲۰۰ سانتی‌متر شده است.

مجتبی حمزه‌نژاد، کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان اعلام کرد: سرعت وزش باد در برخی مناطق دریایی استان به ۴۵ کیلومتر بر ساعت رسیده و وضعیت مواج دریا موجب محدودیت در تردد شناورهای سبک و تفریحی شده است.

وی با تأکید بر لزوم تمهیدات ایمنی برای رفت‌وآمد شناورها افزود: از روز یکشنبه نیز وزش بادهای جنوب شرقی در ساعات صبح تا ظهر در مناطق دریایی ادامه خواهد داشت.

توصیه می‌شود فعالان حوزه دریایی، صیادان و مسافران دریایی از آخرین وضعیت هواشناسی مطلع باشند و نکات ایمنی را رعایت کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://www.lengehnews.ir/?p=17100

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.