به گزارش لنگه نیوز، حمیدرضا مشهدیزاده مسئول آشپزخانه ستاد اربعین بندرلنگه در گفتگو با خبرنگار ما گفت : روزانه حدود ۵۰۰۰ وعده غذایی شامل صبحانه، ناهار و شام برای زائران طبخ و توزیع میشود.
مشهدی زاده افزود :پخت و پذیرایی از ساعت ۶ صبح آغاز شده و صبحانه تا ساعت ۱۱ ادامه دارد، ناهار از ساعت ۱۲ تا ۵ عصر و شام نیز از بعد از نماز مغرب تا نزدیک اذان صبح ارائه میشود.
وی با اشاره به برنامهریزی دقیق در تعیین نوع غذا با نظر مسئولان ستاد، از همکاری نزدیک اعضای ستاد و همچنین حمایت مرتضوی رئیس زندان بندرلنگه در همراهی با تیم آشپزخانه تشکر و قدردانی کرد.
انتهای پیام/
















