تاریخ : جمعه, ۶ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 28 August , 2026
0

محمد کنگونی قهرمان مسابقات شنای ۲۰۰ متر بندرلنگه شد

  • کد خبر : 21648
  • ۰۶ شهریور ۱۴۰۵ - ۰:۱۳
محمد کنگونی قهرمان مسابقات شنای ۲۰۰ متر بندرلنگه شد
محمد کنگونی با کسب مقام نخست مسابقات شنای آزاد ۲۰۰ متر بندرلنگه، عنوان قهرمانی این رقابت‌ها را از آن خود کرد
همزمان با گرامیداشت هفته دولت، یک دوره مسابقه شنای آزاد در مسافت ۲۰۰ متر در بندرلنگه برگزار شد و محمد کنگونی با کسب مقام نخست، عنوان قهرمانی این رقابت‌ها را از آن خود کرد.
به گزارش لنگه‌نیوز، این مسابقه با هدف گرامیداشت هفته دولت و با حضور جمعی از شناگران در رده سنی آزاد، به همت هیأت ورزش‌های آبی و با همکاری شرکت تعاونی ساحل‌نشینان لنج‌داران بندرلنگه و هیأت نجات غریق و غواصی شهرستان بندرلنگه برگزار شد.
در پایان این رقابت، محمد کنگونی با عملکرد برتر در جایگاه نخست ایستاد و محمد شریف سبتی‌زاده مقام دوم را کسب کرد. همچنین علی کوهستانی با قرار گرفتن در جایگاه سوم، سکوی سوم این مسابقات را به خود اختصاص داد.
این رقابت در محل پارک کوثر و باشگاه ورزش‌های آبی کوثر برگزار شد و با استقبال ورزشکاران و علاقه‌مندان به رشته شنا همراه بود.
لینک کوتاه : http://www.lengehnews.ir/?p=21648

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.